Crustă Simplă De Patiserie
Crusta de patiserie simplă ar putea fi doar crusta pe care o căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 129 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet, unt, scurtarea legumelor și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Întotdeauna perfectă crustă de plăcintă sau patiserie, Patiserie Simplă, și Patiserie Dulce Cu Crustă Scurtă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina și sarea de mare într-un castron mare.
Se amestecă în unt și scurtarea cu un blender de patiserie sau 2 furci până când seamănă cu o masă grosieră.
Bateți împreună oul, oțetul și 1/4 cană de apă rece, turnați în amestecul de făină și amestecați doar până se adună și începe să formeze o bilă.
Adăugați mai multă apă, câte 1 lingură, dacă este necesar. Apăsați împreună cu mâinile ușor făinoase și formați în 2 runde plate. Acoperiți cu folie de plastic și răciți 1 oră sau peste noapte.