Crustă De Plăcintă Integrală De Grâu
Crusta de plăcintă integrală de grâu ar putea fi doar crusta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 525 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Pizza mediteraneană cu crustă integrală de grâu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-un castron mediu, bateți făina, zahărul, făina de semințe de in, scorțișoara, praful de copt și sarea.
Așezați amestecul într-un robot de bucătărie și adăugați untul și coaja de lămâie. Pulsați până când untul și coaja de lămâie încep să facă amestecul să se sfărâme.
Stropiți în apă în timp ce pulsați aluatul până când începe să se îndepărteze de partea laterală a bolului.
Împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare jumătate într-un disc. Pe o suprafață înmuiată, rotiți fiecare disc până la o grosime de aproximativ 1 inch. Înfășurați discurile în folie de plastic și refrigerați timp de 1 oră.
Când este gata să folosiți aluatul, scoateți discurile din frigider și lăsați să stea 10 minute. Când este gata de utilizare, rotiți discurile la o grosime de 1/2 inci și așezați-le în placa de plăcintă dorită.