Crustă De Plăcintă Fragedă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de crustă, așa că încercați crusta de plăcintă fragedă. Această rețetă face 20 de porții cu 154 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 40 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, oțet de mere, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crustă Fragedă De Plăcintă Cu Fulgi, Crusta preferată de plăcintă Fulgioasă și fragedă a lui Rose, și Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor.
Adăugați unt; folosind viraje pornite/oprite, procesați până se formează făină grosieră.
Adăugați 8 linguri de apă cu gheață și oțet de cidru; amestecați până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul împreună. Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru; împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare jumătate în bilă și aplatizați în disc. Înfășurați discurile separat în plastic; refrigerați cel puțin 1 oră. (Se poate face înainte. Păstrați aluatul la frigider până la 2 zile sau închideți-l într-o pungă de plastic resigilabilă și congelați până la 1 lună, apoi dezghețați-l la frigider peste noapte. Se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de rulare.)