Crustă De Plăcintă De Patiserie Franceză
Nevoie de o crustă fără lactate și vegetariană? Crusta de plăcintă de patiserie franceză ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 169 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 20. Această rețetă de la Allrecipes are 886 de fani. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Plăcintă De Mătase Franceză De Casă (De La Zero), și Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare de amestecare, combinați făina, sarea și zahărul.
Se amestecă bine, apoi se taie în scurtare până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Într-un castron mic, combinați oul, oțetul și 4 linguri de apă.
Bateți împreună, apoi adăugați treptat la amestecul de făină, amestecând cu o furculiță.
Se amestecă până când aluatul formează o bilă.
Adăugați încă o lingură de apă, dacă este necesar.
Lăsați aluatul să se odihnească la frigider cu 10 minute înainte de rulare.