Crustă De Plăcintă De Bază
Crusta de bază pentru plăcintă cu fulgi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de cruste. Această rețetă servește 10 și costă 10 cenți pe porție. O porție conține 147 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână făină, apă cu gheață, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Crustă De Plăcintă Fulgioasă, Plăcintă cu oală de pui cu crustă Fulgioasă, și Crustă Fragedă De Plăcintă Cu Fulgi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți făina și sarea împreună într-un castron de dimensiuni medii. Cu un blender de patiserie, tăiați scurtarea la rece până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Stropiți 2 până la 3 linguri de apă cu gheață peste făină. Amestec amestec cu o furculiță pentru a umezi, adăugând mai multă apă câteva picături la un moment dat până când aluatul vine împreună.
Adunați ușor particulele de aluat împreună într-o bilă. Înfășurați în folie de plastic și răciți cel puțin 30 de minute înainte de rulare.
Întindeți aluatul și puneți-l într-o farfurie. Umpleți cu umplutura dorită și coaceți.