Crustă De Pizza Cu Dovlecei De Vară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați crusta de pizza de dovlecei de vară. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 125 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 279 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca o crustă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți brânză mozzarella, făină, piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Rețete similare includ Pizza de legume de vară cu crustă de conopidă, Spaghete Squash Pizza Crust, și Pizza De Squash De Vară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Odată ce dovlecelul sau dovlecelul de vară au fost mărunțite (recomand un robot de bucătărie) sărați ușor dovlecelul și transferați-l într-o strecurătoare.
Lăsați să stea 15 până la 30 de minute și apăsați tot lichidul rămas din dovlecei.
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați dovleceii, făina, parmezanul, brânza mozzarella, ouăle, piperul și sarea.
Întindeți amestecul într-o tigaie cu jeleu unsă și făinată.
Coaceți timp de 25 de minute în cuptorul preîncălzit.
Scoateți crusta din cuptor și schimbați temperatura cuptorului pentru a se fierbe.
Ungeți partea superioară a crustei cu ulei, apoi fierbeți crusta timp de 3 până la 5 minute până când blatul se rumeneste ușor.
Lăsați crusta să se răcească ușor și glisați spatula sub toate marginile și sub mijloc.
Așezați o foaie mare de copt peste partea superioară a crustei și răsturnați ușor crusta, astfel încât fundul crustei să fie acum orientat în sus. Deoarece poate fi dificil să răsturnați crusta fără probleme, poate fi necesar să tăiați crusta în jumătate pentru a facilita răsturnarea crustei. Dacă doriți să omiteți etapa de răsturnare, este în regulă, dar crusta nu va fi la fel de crocantă.
Ungeți partea superioară a crustei cu ulei și fierbeți încă 3 până la 5 minute până când blatul se rumeneste. Acoperiți cu toppinguri după dorință.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto