Crustă De Nuci Pecan
Crusta de nuci Pecan ar putea fi doar crusta pe care o căutați. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 83 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, nuci pecan măcinate, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 6%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Plăcintă cu nuci Pecan Bourbon cu crustă de nuci Pecan, Plăcintă cu Pecan de ciocolată cu crustă de Pecan, și Crustă De Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună nuci măcinate, scorțișoară și zahăr.
Se amestecă în unt topit.
Apăsați amestecul în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei tigaie de plăcintă de 9 inci, în stil adânc. Răciți crusta necoaptă la frigider pentru aproximativ 30 până la 45 de minute.
Așezați crusta de plăcintă pe o foaie de prăjituri și poziționați-o pe raftul din mijloc al unui cuptor preîncălzit la 350 de grade F (175 de grade C).
Coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până se rumenesc ușor. Urmăriți-l cu atenție, deoarece crustele de nuci ard ușor; nu trebuie să devină negre pentru a gusta ars! Se răcește complet înainte de umplere.