Crustacee prăjite cu coriandru, fenicul și lămâie Meyer

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Crustacee prăjite cu coriandru, fenicul și lămâie Meyer. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de arpagic, midii de crescătorie, suc de lămâie meyer și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Rețete similare sunt Crustacee prăjite cu coriandru, fenicul și lămâie Meyer, Macrou Cu Fenicul Prăjit, Lămâie Meyer Și Măsline, și Salată de varză tocată cu vinetă de lămâie Meyer (cu un înlocuitor ușor de lămâie Meyer).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 F. procesați coriandersemințe și semințe de fenicul în râșnița de condimente sau moara de cafea până când sunt măcinate grosier.
Puneți tigaia mare mare peste 2 arzătoare și încălziți la foc mediu.
Adăugați coriandru măcinat și semințe de fenicul și amestecați 1 minut.
Adăugați ulei de măsline, crab crăpat, scoici Manila și midii; se amestecă pentru a acoperi.
Puneți tigaia în cuptor. Prăjiți până când crabul este încălzit și scoicile și midiile se deschid, amestecând ocazional și transferând scoici și midii pe platou pe măsură ce se deschid, aproximativ 10 minute.
Folosind clești, transferați crabul, scoicile și midiile pe platou (aruncați orice scoici și midii care nu se deschid); cort cu folie pentru a se încălzi.
Încălziți aceeași tigaie peste 2 arzătoare la foc mare.
Adăugați șalotă și vin și fierbeți 1 minut.
Adăugați sucul de lămâie și fierbeți până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Bateți în unt. Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Se toarnă sosul peste crustacee.
Se presară cu arpagic și se servește.
O porție conține următoarele: calorii (kcal) 332,98; % calorii din grăsimi 45,7; grăsimi (g) 16,89; grăsimi saturate (g) 5,11; colesterol (mg) 93,90; carbohidrați (g) 12,17; fibre dietetice (g) 1,38; zaharuri totale (g) 1,14; carbohidrați neți( g) 10,78; proteine (g) 31,97