Crustacee cu bulion de unt și emulsie de miere

Crustacee cu bulion de unt și emulsie de miere
Shellfish cu bulion de unt și emulsie de miere este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 12 porții. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 241 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Un amestec de crenguțe de pătrunjel, cozi de homar, carne de crab și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Crustacee cu bulion de unt și emulsie de miere, Crustacee aburite și arse în bulion de nucă de cocos, și Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lămâie-crustacee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 9 ingredienteîn oală mare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 10 minute pentru a permitearome să se dezvolte.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați scoici în bulion oală subțire; creșteți căldura și aduceți la fierbere.Acoperiți și gătiți până se deschid scoicile, 6 până la 8minute. Folosind clești sau lingură cu fante,transferați scoici într-un castron mare (aruncați oricecare nu se deschid).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați midii la fierberebulion în aceeași oală; acoperiți și gătiți până când Bruxelles se deschide, 4 până la 5 minute. Folosind tongsau lingura cu fante, transferați midii în castroncu scoici (aruncați orice nu se deschide);se răcește ușor. Aruncați bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți scoiciiși midii din scoici; aruncați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
5
Așezați cozile de homar pe setul de rafturi pentru aburi într-o oală mare umplută cu suficientă apă pentru a ajunge la fundul raftului pentru aburi.Aduceți apă la fiert. Capac; abur până când se fierbe, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Transferlobster la castron de apă cu gheață și se răcește 10 minute. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați coaja de 1 coadă de homar deschisă și îndepărtați carnea de lobst din coadă; aruncați cojile. Repetați cua doua coadă de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Tăiați carnea în 1/2 inchbucăți. Faceți înainte: fructele de mare pot fi gătite4 ore înainte. Se acoperă separat; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1
Aduceți 1/4 cană de apă lafierbeți într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați unt, câte 2 bucăți, amestecând până când untul este topit, dar nu se rumeneste înainte de a adăuga mai mult.Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Adăugați scoici,midii, homar și crab; se amestecă peste căldură medie-scăzută până când crustaceele sunt încălzite, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
CrustaceeCrustacee
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
CrabiCrabi
4
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1
Combinați 1 ceașcăapă și miere în cratiță medie.Aduceți la fierbere, amestecând ocazional până lamiere se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc; se adaugăgălbenuș de ou și se amestecă amestecul cu imersionblender până când este foarte spumos, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3
Împărțiți amestecul de crustacee între micibucle. Completați fiecare porție cu lingură micăde emulsie de miere; serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
EmulsiiEmulsii
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1
Pop o sticlă de Bulbuc.Încercați Pierre Peters NV Brut Blanc de Blancs
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
2
Șampanie(Franța, 53 USD).
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Revista