Crupe-și-Gumbo Tarte

Crupe-și-Gumbo Tarte
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 511 calorii. Dacă $2.75 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Grits-and-Gumbo Tarte ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 3. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați crupe obișnuite, condimente creole, creveți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gumbo de creveți și Crab peste grâu, Gumbo sos peste nisip măcinat cu piatră, și Crupe' n ' creveți Tarte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Peel și devein creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
3
Aduceți bulionul și laptele la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare. Treceți treptat în grâu; reveniți la fierbere. Reduceți căldura la minim; se fierbe, amestecând ocazional, 10 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CrupeCrupe
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
4
Topiți 3 Linguri. unt într-o tigaie la foc mediu-mare; se adaugă cârnați și următoarele 3 ingrediente, și saut 5 minute. Se amestecă amestecul de cârnați în grâu fiert. Lingură 1 amestec rotunjit de granule de lingură în fiecare cană de 3 tigăi de briose miniaturale de 12 căni unse ușor, apăsând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrupeCrupe
CârnațiCârnați
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți la 350 timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor. Faceți o indentare în centrul fiecărei tarte, folosind spatele unei linguri. Se răcește complet în tigăi pe rafturi de sârmă (aproximativ 30 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din tigăi; așezați într - o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Presărați creveți și okra cu condimente Creole. Topiți restul de 1 lingură. unt într-o tigaie la foc mediu-mare; adăugați creveți și okra și sotati 3 până la 5 minute sau doar până când creveții devin roz. Filetați 1 creveți și 1 felie de okra pe fiecare frigăruie; Așezați 1 frigăruie pe fiecare tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CreoleCondimente Creole
UntUnt
CrevețiCreveți
BameBame
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
FrigaruiFrigarui
9
Coaceți la 350 timp de 8 până la 10 minute sau doar până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții3
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista