Crupe De Brânză Gouda Afumate

Crupe De Brânză Gouda Afumate
Brânza de brânză gouda afumată necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 232 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.08 pe portie, primești o masă de dimineață care servește 6. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Mergeți la magazin și ridicați piper, bulion de pui, grâu de gătit rapid și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 35%. Rețete similare sunt Sfaturi De Vită Din Vestul Sălbatic Cu Grâu Gouda Afumat, Cotlet de porc Chipotle de arțar la grătar pe grâu Gouda afumat, și Cotlet de porc Chipotle de arțar la grătar pe grâu Gouda afumat.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul de pui și 2 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Bateți treptat în grâu; reduceți căldura la minim. Gatiti, amestecand ocazional, 10 minute sau pana devine cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
CrupeCrupe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Se amestecă treptat brânza și se gătește, amestecând ocazional, 5 minute sau până când brânza este topită și netedă. Se amestecă untul și sarea; se condimentează cu piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
PiperPiper
SareSare
3
* Bulionul de legume poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De LegumeBulion De Legume
4
Încercați Această Răsucire! Creveți și crupe: înmuiați 1 lb. creveți mari decojiți (număr 31/40) în 1/3 cană vermut uscat 10 minute; scurgere. Saut creveți în 2 linguri. unt topit într-o tigaie 2 până la 3 minute sau până când este gata. Condimentează cu sare și piper alb măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb MăcinatPiper Alb Măcinat
Vermut UscatVermut Uscat
CrevețiCreveți
UntUnt
CrupeCrupe
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se servește peste grâu de brânză Gouda afumat. Face 4 până la 6 porții. Timp practic: 10 min., Timp Total: 35 min. (inclusiv crupe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
GoudaGouda
CrupeCrupe
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista