Crunch Picant De Caju Cu Ghimbir
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Crunch picant de caju cu ghimbir ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 21 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 157 calorii. Un amestec de sos de soia, zahăr, piele și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pui Picant De Caju Cu Ghimbir, Budincă de caju de ciocolată neagră cu Crunch de caju confiat, și Crunch De Caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Ungeți ușor o foaie mare de copt. Într-un castron mic, dizolvați zahărul granulat în apa fierbinte. Se amestecă 1 linguriță de sos de soia.
Într-o cratiță cu apă clocotită, albiți usturoiul timp de 10 secunde.
Transferați usturoiul într-un castron.
Adăugați restul de 1 linguriță de sos de soia și caju, ghimbir, ardei roșu și coajă de tei și aruncați bine. Aruncați caju cu siropul de soia.
Adăugați zahărul brut; aruncați din nou.
Întindeți nucile pe foaia de copt pregătită. Se condimentează cu sare.
Coaceți timp de 25 de minute, sau până când clocotește și devine auriu.
Se lasă să se răcească până se încălzește, dar totuși flexibil. Folosind o spatulă metalică, slăbiți piulițele de pe foaia de copt; lasa sa se raceasca complet.