Crunch Crazy Asparagus Spears

Crunch Crazy Asparagus Spears
Crunch Crazy Asparagus Spears ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 348 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. 53 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pesmet panko, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Spears De Sparanghel Cu Ou, Spears de sparanghel cu susan, și Spears de sparanghel cu Burrata & Prosciutto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pregătiți sparanghelul tăind tulpina lemnoasă dură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3
Configurați o stație de panificare biciuind albușurile de ou și maioneza împreună (maioneza îi ajută pe albi să se lipească de sparanghel).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Se presară cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
5
Într-un vas separat, adăugați panko, parmezan, condimente italiene și boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
6
Se presară sare și piper și se amestecă. Scufundați fiecare suliță de sparanghel în spălarea ouălor și apoi înveliți uniform în pesmetul panko condimentat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Așezați sulițele pe un suport de sârmă peste o foaie de copt și stropiți ușor cu puțin ulei de măsline (acest lucru îi va ajuta să se croiască).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
8
Coaceți până la auriu și crocant, 15 până la 17 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista