Crunch Crazy Asparagus Spears
Crunch Crazy Asparagus Spears ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 348 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. 53 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pesmet panko, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Spears De Sparanghel Cu Ou, Spears de sparanghel cu susan, și Spears de sparanghel cu Burrata & Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Pregătiți sparanghelul tăind tulpina lemnoasă dură.
Configurați o stație de panificare biciuind albușurile de ou și maioneza împreună (maioneza îi ajută pe albi să se lipească de sparanghel).
Se presară cu puțină sare și piper.
Într-un vas separat, adăugați panko, parmezan, condimente italiene și boia de ardei.
Se presară sare și piper și se amestecă. Scufundați fiecare suliță de sparanghel în spălarea ouălor și apoi înveliți uniform în pesmetul panko condimentat.
Așezați sulițele pe un suport de sârmă peste o foaie de copt și stropiți ușor cu puțin ulei de măsline (acest lucru îi va ajuta să se croiască).
Coaceți până la auriu și crocant, 15 până la 17 minute.