Crostate de ciocolată cu marmeladă

Crostate de ciocolată cu marmeladă
Crostatele de ciocolată cu marmeladă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 51 de cenți pe porție. O porție conține 409 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 33 de minute. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, apă, portocaliu buric și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Crostate De Caise, Crostate De Smochine Cu Miere, și Crostate Portocalii De Sânge.

Instrucțiuni

1
Aliniați o foaie mare de copt grea cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2
Amestecați făina, pudra de cacao, zahărul, coaja de portocală și sarea într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
3
Adăugați untul. Se amestecă până se formează aglomerări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
4
Adăugați 2 linguri de apă cu gheață și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
5
Adăugați mai multă apă cu gheață, câte 1 lingură pe rând, până se formează aluatul. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și frământați scurt pentru a forma un aluat neted. Adunați aluatul într-o bilă, apoi împărțiți aluatul în 8 bucăți egale. Aplatizați fiecare piesă într-un disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
6
Apăsați 1 bucată de aluat pe foaia de copt pregătită într-o rundă de 4 1/2 inci. Lingură 1 lingură generoasă de marmeladă în centrul rundei. Îndoiți marginea aluatului pentru a forma o rundă de 3 inci și lăsați Centrul crostatei să rămână neacoperit. Îndoiți ușor și ciupiți aluatul pentru a sigila orice fisuri. Repetați cu bucățile de aluat rămase și marmeladă, distanțând crostatele uniform. Acoperiți și refrigerați crostatele până când sunt reci, cel puțin 45 de minute și până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Coaceți crostatele până când crustele sunt setate, aproximativ 18 minute. Se răcește timp de 10 minute. Glisați o spatulă metalică sub cruste pentru a elibera crostatele de pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
9
Garnisiți cu coaja de portocală confiată și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală ConfiatăCoajă De Portocală Confiată
10
Folosind un cojitor de legume, tăiați partea portocalie a coajei de la capătul tulpinii portocalei până la capătul buricului, formând benzi lungi de 3/4 până la 1 inch. Aduceți la fierbere o cratiță mică de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Adăugați cojile și gătiți timp de 1 minut.
12
Scurgeți și apoi clătiți cojile sub apă rece. Repetați gătirea cojilor în cratiță cu apă clocotită proaspătă și clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
13
Amestecați zahărul și 1/2 cană de apă proaspătă într-o cratiță mică grea la foc mediu-mare până când zahărul se dizolvă. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
14
Adăugați cojile de portocale și fierbeți la foc mediu-mic până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Folosind clești, transferați cojile pe o foaie de hârtie pergament pentru a se usca ușor, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
15
Aliniați o foaie mică de copt cu hârtie pergament. Amestecați ciocolata într-un bol mic așezat peste o cratiță cu apă fierbinte până se topește și se omogenizează. Scufundați 1 1/2 inci din fiecare coajă de portocală confiată în ciocolată, apoi așezați-le pe foaia de copt pregătită și refrigerați până când ciocolata este setată, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală ConfiatăCoajă De Portocală Confiată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateExpert
Gata În1 h, 33 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista