Crostata de pere, mere și gutui ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 310 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, vanilie, pere coapte ferme și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crostata proaspătă de mere și pere, Galette de mere, pere și gutui, și Apple, pere și Quince Brown Betty pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Cojiți, sferturi și miez de pere, mere și gutui, apoi tăiați-le în bucăți de 1 inch. Aruncați fructele cu zahăr, suc de lămâie, ghimbir, băț de scorțișoară, cuișoare și 1 lingură de cidru de mere într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Cidru De Mere
Suc De Lămâie
Măr
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ghimbir
Gutui
Fructe
Pere
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Transferați într-o tigaie mare de mică adâncime (17 x 12 inci) și prăjiți, amestecând o dată sau de două ori, până când fructele sunt foarte moi și caramelizate, 1 până la 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Scoateți din cuptor și adăugați restul de cidru de mere, răzuind sucurile caramelizate de pe fundul tăvii de copt. Aruncați bățul de scorțișoară și cuișoarele. Se răcește în tigaie pe un raft, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Cidru De Mere
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
1
Bateți împreună făina, sarea și 2 linguri de zahăr într-un castron mare. Amestecați untul cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
Bol
2
Stropiți uniform cu 6 linguri de apă cu gheață și amestecați ușor cu o furculiță (sau puls) până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Strângeți o mână mică: dacă aluatul nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață în aluat, câte 1 lingură, amestecând (sau pulsând) până când se combină. (Nu suprasolicitați amestecul, sau patiseria va fi dură.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Aluat
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în 6 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată sau de două ori într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Aduna toate aluat împreună cu racleta și apăsați într-o minge, apoi aplatiza într-un disc. Se răcește aluatul, înfășurat strâns în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 14 inci, apoi încadrați-vă în tigaie (nu tăiați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
Formă Tartă
1
Puneți o foaie mare de copt în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Bateți împreună untul și zaharurile într-un castron mare folosind un mixer electric la viteză mare până la palid și pufos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare, apoi bateți în vanilie. Reduceți viteza la minim, apoi adăugați făină și un vârf de sare și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
4
Răspândiți uniform în coajă de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Patiserie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
Împrăștiați fructele prăjite cu sucuri peste umplutură. Îndoiți marginea de patiserie peste umplutură pentru a acoperi parțial (centrul nu va fi acoperit). Îndoiți aluatul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Fructe
2
Periați ușor marginea de patiserie pliată cu ou și presărați cu zahărul rămas de lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Ouă
3
Coaceți pe foaia de copt preîncălzită până când umplutura este umflată și setată, iar patiseria este maro aurie, 50 până la 60 de minute. Se răcește la cald, aproximativ 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
4
Scoateți partea laterală a tigaiei și glisați crostata pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
1
* Coaja de patiserie poate fi răcită până la 1 zi.* Fructele pot fi prăjite cu 1 zi înainte și răcite, acoperite.* Crostata poate fi coaptă cu 6 ore înainte și păstrată (în tigaie) la temperatura camerei. Reîncălziți dacă doriți.