Crostata de pere, ciocolată și alune
Crostata de pere, ciocolată și alune ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 234 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ciocolată semidulce, ciocolată cu lapte importată, sare de mare grosieră și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort cu pere, alune și ciocolată, Tort cu ciocolată cu pere și alune, și Placă de brânză Crostata (smochine, alune, mere și Pecorino Crost.
Instrucțiuni
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 F.
Așezați o foaie mare de hârtie pergament pe suprafața de lucru.
Așezați aluatul de crustă deasupra pergamentului; întindeți aluatul la o rundă de 14 inci.
Transferați pergamentul cu aluat pe o foaie mare de copt netăiată.
Bateți oul și smântâna într-un castron mic.
Periați Centrul de 10 inci de aluat cu o parte din glazura de ou, lăsând o margine simplă de 2 inci. Aranjați felii de pere în cercuri concentrice deasupra glazura pe aluat.
Presărați alune și ambele bomboane de ciocolată, apoi 4 linguri de zahăr crud peste pere. Îndoiți marginea aluatului peste umplutură pentru a forma o rundă de 11 inci, plisând liber și ciupind pentru a sigila orice fisuri din aluat.
Ungeți crusta cu glazură de ou; presărați cu restul de 2 linguri de zahăr brut, apoi cu 1/4 linguriță de sare de mare, dacă doriți.
Coaceți crostata până când crusta este aurie și perele sunt fragede, aproximativ 40 de minute.
Transferați foaia de copt în raft. Rulați cuțitul lung subțire sub crustă pentru a elibera de pergament. Se răcește până la călduț pe pergament pe foaie. Folosind fundul mare al tigaiei ca ajutor, transferați crostata pe platou.
Se servește călduț sau la temperatura camerei.