Crostata de pere, ciocolată și alune

Crostata de pere, ciocolată și alune
Crostata de pere, ciocolată și alune ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 234 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ciocolată semidulce, ciocolată cu lapte importată, sare de mare grosieră și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort cu pere, alune și ciocolată, Tort cu ciocolată cu pere și alune, și Placă de brânză Crostata (smochine, alune, mere și Pecorino Crost.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați o foaie mare de hârtie pergament pe suprafața de lucru.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
3
Așezați aluatul de crustă deasupra pergamentului; întindeți aluatul la o rundă de 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
AluatAluat
RolaRola
4
Transferați pergamentul cu aluat pe o foaie mare de copt netăiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Bateți oul și smântâna într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Periați Centrul de 10 inci de aluat cu o parte din glazura de ou, lăsând o margine simplă de 2 inci. Aranjați felii de pere în cercuri concentrice deasupra glazura pe aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
PerePere
OuăOuă
7
Presărați alune și ambele bomboane de ciocolată, apoi 4 linguri de zahăr crud peste pere. Îndoiți marginea aluatului peste umplutură pentru a forma o rundă de 11 inci, plisând liber și ciupind pentru a sigila orice fisuri din aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Zahăr BrutZahăr Brut
AluatAluat
PerePere
8
Ungeți crusta cu glazură de ou; presărați cu restul de 2 linguri de zahăr brut, apoi cu 1/4 linguriță de sare de mare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrutZahăr Brut
Sare De MareSare De Mare
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
OuăOuă
9
Coaceți crostata până când crusta este aurie și perele sunt fragede, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Transferați foaia de copt în raft. Rulați cuțitul lung subțire sub crustă pentru a elibera de pergament. Se răcește până la călduț pe pergament pe foaie. Folosind fundul mare al tigaiei ca ajutor, transferați crostata pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Formă TartăFormă Tartă
CuțitCuțit
11
Se servește călduț sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista