Croque Monsieur
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete principale, așa că încercați Croque Monsieur. Pentru 3,53 USD pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 645 calorii, 40g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați pâine sandwich, muștar dijon, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 320 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Croque Monsieur, Croque Monsieur, și Croque Monsieur sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Topiți untul la foc mic într-o cratiță mică și adăugați făina dintr-o dată, amestecând cu o lingură de lemn timp de 2 minute. Se toarnă încet laptele fierbinte în amestec de unt și se fierbe, amestecând constant, până când sosul este îngroșat. Pe foc se adaugă sarea, piperul, nucșoara, 1/2 cană Gruyere rasă și parmezanul și se lasă deoparte.
Pentru a prăji pâinea, așezați feliile pe 2 foi de copt și coaceți timp de 5 minute. Întoarceți fiecare felie și coaceți încă 2 minute, până se prăjesc.
Periați ușor jumătate din pâinea prăjită cu muștar, adăugați câte o felie de șuncă la fiecare și presărați cu jumătate din Gruyere rămasă. Se acoperă cu o altă bucată de pâine prăjită. Îndepărtați blaturile cu sosul de brânză, presărați cu restul de Gruyere și coaceți sandvișurile timp de 5 minute. Porniți broilerul și fierbeți timp de 3 până la 5 minute sau până când toppingul este Bulbuc și ușor rumenit.