Croissant Salsa Cu Șuncă Și Fructe
Reteta sunca si fructe Salsa Croissant ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 10 minute. O porție conține 689 calorii, 36g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,86 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oscar mayer deli bold brown sugar ham, lite raspberry vinaigrette dressing, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cupa de fructe Salsa (salsan de fructe în cupe individuale), Salsa Cu Cinci Fructe, și Salsa De Fructe.
Instrucțiuni
Aruncați fructele cu pansament.
Umpleți croissantele cu șuncă, amestec de fructe și spanac.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.