Crochete de Risotto umplute cu brânză cu sos de roșii

Crochetele de Risotto umplute cu brânză cu sos de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 606 calorii, 16g de proteine, și 25g de grăsime. 121 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de parmezan, pătrunjel cu frunze plate, sos de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Crochete de orez și șuncă cu sos de roșii, CROCHETE DE RISOTTO, și Crochete De Risotto: Arancini Di Riso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați risotto-ul cu parmezanul, smântâna, ierburile și gălbenușul de ou. Se condimentează cu sare și piper.
Tăiați brânza în 16 cuburi. Scoateți aproximativ 3 linguri din amestecul de risotto și împachetați-l în jurul unui cub de brânză pentru a face o crochetă, o minge de dimensiunea unei mingi de Ping-Pong. Repetați pentru a forma 16 crochete.
Puneți făina, spălarea ouălor și firimiturile de pâine în 3 boluri separate. Dragați crochetele în făină, înmuiați-le în spălarea ouălor și rotiți-le în firimiturile de pâine. Se răcește bine, 2-24 ore.
Se toarnă ulei într-o oală înaltă la o adâncime de 5 inci.
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când înregistrează 375 de grade F pe un termometru de prăjit. Prăjiți crochetele în loturi, fără aglomerare, până se rumenesc uniform, 4-5 minute. Folosind o lingură cu fante sau clești, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge scurt.
Serviți pe un bazin de sos de roșii încălzit.
De la Cooking at Home de către Institutul culinar al Americii, Circulator2003 John Wiley & Sons, Inc.