Crispy Mozzarella Sticks Marinara
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Crispy Mozzarella Sticks Marinara ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $ 2.47 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 576 calorii. Această rețetă servește 2. Dacă aveți bețișoare brânză mozzarella parțial degresată, pesto comercial, aluat phyllo și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Crispy Wonton Mozzarella Bastoane, Bețișoare De Pește Marinara, și Bastoane de pește cu sos Marinara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Înveliți brânza cu pesto.
Tăiați foile phyllo în jumătate transversal pentru a forma 8 (13 x 9 inci) dreptunghiuri.
Așezați 1 foaie de fileu pe o tăietură sau pe o suprafață de lucru (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca); înveliți cu spray de gătit.
Așezați 1 foaie deasupra primei foi. Îndoiți în jumătate transversal pentru a forma un dreptunghi de 9 x 6 1/2 inch.
Așezați 1 băț de brânză în centrul unui capăt scurt al dreptunghiului; pliați laturile lungi ale phyllo peste brânză, înveliți cu spray de gătit. Începând cu capătul scurt, rotiți moda phyllo jelly-roll. Înveliți cu spray de gătit.
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Repetați cu restul de phyllo și brânză.
Coaceți la 400 timp de 12 minute sau până se rumenesc.
Încălziți sosul marinara într-o cratiță mică la foc mediu-mic până se încălzește bine.
Serviți sosul marinara cu bețișoare de mozzarella.