Creveți în sos de smântână (Islanda)
Creveții în sos de smântână (Islanda) necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 1 și costă 8,82 USD pe porție. Acest fel principal are 2436 calorii, 54g de proteine, și 236g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână coniac, ardei gras, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sos de scufundare nu atât de Universal (Islanda), Britanicii Inspiră Islanda-Sos De Brânză Stilton ( Sau Albastru) , și Creveți Satay (creveți/creveți cu sos picant de arahide).
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.