Creveți în Papillote cu cuscus
Creveți en Papillote cu cuscus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 342 calorii, 34G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $3.91 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de semințe de struguri, ghimbir praf, frunze de pătrunjel proaspăt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 49 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați creveți și curcubeu quinoan en papillote, Creveți Cu Cuscus, și Creveți cu cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 4 coli hârtie pergament
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Într-un castron mediu, amestecați împreună vinul, uleiul de struguri, sucul de lămâie, pătrunjelul, usturoiul, coriandrul, brânza și curry.
Adăugați cuscusul gătit și aruncați bine.
Îndoiți și îndoiți pergamentul în jumătate și așezați foile pliate pe o suprafață plană. Deschideți și împărțiți cuscusul în centrul fiecărei hârtii, lăsând marginea de 3 inci curată și fără cuscus. Porționați creveții crudi * peste cuscus, asigurându-vă că creveții nu sunt stivuiți unul peste celălalt, deoarece acest lucru ar împiedica chiar gătitul. Într-un castron separat, amestecați ghimbirul, uleiul de struguri, sucul de lămâie, cimbru și pătrunjelul.
Stropiți sosul peste creveți.
Pentru a sigila hârtia, sertizați marginile, în mișcare circulară, împăturind fiecare clapă peste jumătate din pliul anterior până când este complet sigilat. Repetați acest proces cu fiecare papillote. Aranjați pachetele pe o foaie de prăjituri și coaceți timp de 14 până la 16 minute.
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 2 până la 3 minute. Odată odihnit, scoateți cu grijă pachetele din tigaie, puneți pe farfurii de servire și "deschideți" papillote cu cuțit sau foarfece.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Peju Province Napa Valley Legacy Collection Sauvignon Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Napa Valley Legacy Collection Sauvignon Blanc]()
Provincia Peju Napa Valley Legacy Collection Sauvignon Blanc