Creveți umpluți
Creveții umpluți ar putea fi doar rețeta fără gluten și pescatarian pe care o căutați. Acest aperitiv are 35 de calorii, 4 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Pentru 58 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. Mergeți la magazin și cumpărați sos de cocktail cu fructe de mare, pătrunjel, hrean și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 41%, ceea ce este bun. Rețete similare includ Good Cook Stuffed Burger Challenge: Burgers cu creveți umpluți cu porumb și Monterey Jack, scoici umplute cu creveți și talpă umplută cu creveți.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați crema de brânză, hreanul și parmezanul până se omogenizează.
Tăiați o gaură mică în colțul unei pungi de plastic resigilabile; se adauga amestecul de crema de branza. Fluture creveții de-a lungul curbelor exterioare. Introduceți aproximativ 1 linguriță de amestec de brânză cremă în fiecare creveți.
Aranjați pe un platou de servire.
Serviți cu sos de fructe de mare dacă doriți. Pune resturile la frigider.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Sauvion Sancerre cu un rating de 4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Sauvion Sancerre
Sauvion Sancerre se deschide spre culoarea galben pal, cu accent argintii în pahar. Expresiv cu note florale și fructate (fructe exotice), ușor vegetale. Proaspăt, rotund și corpolent; finalul este foarte fructat cu o margine vegetală subiacentă. Se asortează cu raci, homari, creveți și brânză de capră.