Creveți Stratificați
Creveții stratificați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 288 calorii, 13g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cremă de brânză, creveți, biscuiți de grâu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Răspândirea Creveților Stratificați, Salată De Fierbere Cu Creveți Stratificați, și Salată Stratificată Caesar, Creveți Și Paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe o farfurie mare de cină, întindeți crema de brânză pe marginea plăcii. Brânza trebuie răspândită la aproximativ o grosime de 1/4 inch până la 1/3 inch.
Se toarnă sosul de cocktail în centrul plăcii, lăsând un inel de 1 inch în jurul marginii cremei de brânză. Faceți o grămadă de creveți acoperind sosul de cocktail.
Aranjați biscuiții lipindu-i în picioare în inelul de brânză cremă din jurul marginii.
Așezați-le strâns ca domino-urile în jurul întregii farfurii.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.