Creveți sote cu nucă de cocos și muștar

Creveți sote cu nucă de cocos și muștar
Creveți sote cu nucă de cocos și muștar este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 276 calorii. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Epicurious are 3 fani. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei vegetal, ardei iute thailandezi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi turmericul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Crupe de roșii prăjite deconstruite și creveți, cu verdeață de muștar și slănină sote, Linguine cu creveți saut și sos de nucă de cocos-Lime, și Creveți de nucă de cocos cu sos de muștar Maui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Dacă folosiți nucă de cocos întreagă, străpungeți 2 ochi mai moi de nucă de cocos cu o șurubelniță mică sau o frigăruie metalică, apoi scurgeți și aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
3
Coaceți întreaga nucă de cocos 15 minute. Rupe coajă cu un ciocan și scoateți carnea, levering-l cu atenție cu șurubelniță sau punctul de un cuțit puternic. Tăiați fin suficientă nucă de cocos pentru a măsura 1 cană folosind găurile de 1/8 inch lățime ale unei răzătoare de cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Se macină fin semințele de muștar cu un vârf de sare în râșniță. Se toacă fin chile întregi (fără fantă) și se toacă în mortar cu pistil împreună cu semințe de muștar măcinate și un vârf de sare până când chile este măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
5
Adăugați 1 lingură de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Se amestecă cu o pastă. (Alternativ, tocați foarte fin chile, apoi amestecați cu semințe de muștar și apă pentru a forma o pastă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Aruncați creveții cu turmeric și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Încălziți uleiul în wok la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Saut creveții de la saut, amestecând, până când devine roz, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
9
Adăugați nucă de cocos rasă, pastă de muștar, restul de 6 ardei iute și restul de 2 linguri de apă. Saut, amestecand, pana cand apa este absorbita si crevetii sunt bine acoperiti, aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos DeshidratatăNucă De Cocos Deshidratată
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1
Restul de nucă de cocos poate fi congelat într-o pungă de plastic sigilată până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista