Creveți prăjiți indieni în sos de smântână (Bhagari Jhinga)

Creveți prăjiți indieni în sos de smântână (Bhagari Jhinga)
Creveții indieni prăjiți în sos de smântână (Bhagari Jhinga) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 3.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 371 calorii. Această rețetă servește 4. 58 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, lapte de nucă de cocos, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Se amestecă creveți prăjiți și sparanghel în sos de fasole neagră, Cina în seara asta: creveți prăjiți cu sos de roșii, și Amestecați creveții prăjiți într-un sos picant de nucă de cocos – și nu uitați de Kale.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați împreună pasta de roșii, sarea, zahărul, garam masala, semințele de chimen măcinat, ardeiul roșu măcinat, cilantro, ardeiul jalapeno, sucul de lămâie și laptele de cocos. Puneți sosul de nucă de cocos deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen MăcinatChimen Măcinat
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Garam MasalaGaram Masala
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Încălziți uleiul într-un wok sau tigaie la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați semințele de muștar și gătiți până când încep să apară. Amestecați imediat usturoiul și gătiți până când usturoiul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Adăugați creveți și gătiți până când creveții sunt opaci; acest lucru ar trebui să dureze doar un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Se toarnă sosul de nucă de cocos peste creveți; gătiți până când sosul începe să fiarbă. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa; amestecați în sos și continuați să gătiți până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o stea nouă, cu arome sexy de flori de portocale, care duc la varul cheie zesty și arome de mere bunicuță Smith, care te fac să te ridici. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj revigorant.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista