Creveți la grătar cu sos de caise pentru 2

Creveți la grătar cu sos de caise pentru 2
Creveți la grătar cu sos de caise pentru 2 ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 169 de calorii, 15 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 2 și costă 1,54 USD per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de nectar de caise, conserve de caise, pudră de chipotle măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Creveți la grătar cu sos de caise, Creveți la grătar de caise cu Harissan Aioli și Creveți picați la grătar cu glazură de caise ghimbir.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați conservele, nectarul de caise și pudra de chipotle. Se da la rece până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute De ChileArdei Iute De Chile
Nectar De CaiseNectar De Caise
ConservăConservă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Așezați creveții și baconul pe două frigărui de metal sau din lemn înmuiate. Prăjiți, acoperit, la foc mediu timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Se serveste cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Roșu Sec, Vin Spumant, Chardonnay, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Riesling, Pinot Grigio, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Muscadet, Gruener Veltliner

Creveții la grătar funcționează foarte bine cu vinul alb, băutura alcoolică și ingredientele. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Steaua albă Moet & Chandon () cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Moet & Chandon White Star ()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Revista