Creveți la grătar cu prăjituri cu mămăligă de arpagic
Creveți la grătar cu prăjituri de mămăligă de arpagic este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 574 calorii. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți lapte, arpagic, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 48 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Prăjituri de mămăligă de năut la grătar cu ulei de arpagic și lămâie, Prăjituri afumate cu creveți și parmezan-mămăligă, și Prăjituri Cu Mămăligă La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți un vas 8x8 Pyrex. Într-o cratiță cu fund greu, combinați laptele, făina de porumb și untul și aduceți la foc mic, amestecând constant, la foc mediu. Când amestecul începe să fiarbă, adăugați zahăr, sare și arpagic și continuați să amestecați până se îngroașă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Lemn Dulce Galben și Verde
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se toarnă în tigaie pregătită și se lasă să se răcească și se îngroașă până când este suficient de gros pentru a se felia, aproximativ 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Puneți creveți, ulei de măsline, vârfuri mari de sare și piper, oregano și busuioc într-un castron mare și aruncați pentru a combina. Filetați pe frigarui; se pune la frigider până când mămăliga s-a întărit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Mamaliga
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Când polenta a stabilit cu grijă un-mucegai polenta pe placa de tăiere, și se taie în 4 bucăți chiar. Preîncălziți grătarul sau tigaia la grătar la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Grătiți ușor feliile de mămăligă până se formează semne de grătar, iar mămăliga este încălzită, totuși, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți din grătar și rezervați. Frigarui de creveți la grătar până când creveții sunt roz și încep să se încarce, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Se serveste cu un ros rece și unele scallions felii pentru garnitura.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.