Creveți la grătar cu melasă-glazură de Guava

Creveți la grătar cu melasă-glazură de Guava
Creveți la grătar cu melasă-glazura de Guava este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 105 calorii. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gem de caise, creveți, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frigarui de creveti si Mango cu glazura de Guava-var, Filet de porc la grătar A la Rodriguez cu glazură de Guava și portocală-Habanero Mojo, și Somon la grătar cu glazură de muștar-melasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor cu microunde primele 3 ingrediente în mediubastron până când gemul și untul se topesc, aproximativ 20 de secunde. Se amestecă pentru a se amesteca. Se amestecă coaja de var înglazură. Filetați 4 creveți pe fiecare skewer.DO înainte: glazura și creveții pot fi făcute8 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De TeiCoaja De Tei
UntUnt
CrevețiCreveți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
FrigaruiFrigarui
2
Se acoperă separat și se răcește.Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
3
Presărați creveții cu sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
CrevețiCreveți
4
Locul 3linguri glazura in castron; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Pensulecreveți cu o parte din glazura rămasă. Grillshrimp până când doar opac în centru, brushingoccazional cu glazura, aproximativ 2 minute perside.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
6
Stropiți cu glazură rezervată și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista