Creveți Korma și orez Basmati

Creveți Korma și orez Basmati
Creveții Korman și orezul Basmati ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 292 calorii, 20g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de iaurt, creveți, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Creveți rapizi Rogan Josht cu orez Basmati cu șofran, Orez Basmati - cum să gătești orez Basmati, și Chipotle Mexican Grill orez Basmati-cunoscut pentru mâncarea lor Tex Mex proaspăt făcută, orezul lor este cel mai solicitat.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați ardeiul gras și ceapa în tigaie; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați făină, ghimbir și usturoi; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Adăugați pudră de curry, garam masala și 1/4 linguriță sare; gatiti 30 de secunde, amestecand. Se amestecă bulionul și 1/3 cană de apă; se aduce la fierbere. Se amestecă laptele și roșiile; reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
Garam MasalaGaram Masala
TomateTomate
BulionBulion
ApăApă
LapteLapte
SareSare
5
Adăugați mazăre, creveți și sare rămasă; gatiti 5 minute sau pana cand crevetii sunt gata. Puneți aproximativ 2/3 cană de orez în fiecare din cele 6 boluri. Completați fiecare porție cu aproximativ 1 cană de amestec de creveți și 2 lingurițe de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
IaurtIaurt
MazăreMazăre
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista