Creveți Harissa cu cuscus, roșii și mentă

Creveți Harissa cu cuscus, roșii și mentă
Creveții Harissa cu cuscus, roșii și mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $3.7 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 430 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare kosher, frunze de mentă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Roșii prăjite Harissa cu cuscus, Vinete carbonizate și roșii cu Harissan și mentă, și Salată de cuscus cu roșii și mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mare (450 până la 550). Într-un castron mic, combinați harissa, 2 linguri. fiecare ulei și suc de lămâie, 2 lingurițe. zest, chimenul și 1/2 linguriță. sare. Puneți creveții într-un castron mediu, aruncați cu jumătate de sos (rezervați restul) și lăsați să stea 10 minute. Filetați creveții pe frigarui de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
HarissaHarissa
CrevețiCreveți
ChimenChimen
SosSos
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
BolBol
2
Pregătiți cuscusul ca pachet direcționează, adăugând restul de 1 linguriță. zest. Pufați cu o furculiță și amestecați ușor 1 lingură. ulei și 1 lingură rămasă. suc de lămâie și 1/2 linguriță. sare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CuscusCuscus
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Periați roșiile cu 1 lingură rămasă. ulei. Creveți la grătar și roșii, acoperite, întorcându-se o dată, până când creveții sunt opaci și roșiile se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CrevețiCreveți
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Se servește cu cuscus plus un strop de mentă, mai multă sare după gust și sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
SosSos
MentăMentă
SareSare
5
* Găsiți această pastă de chile și condimente din Africa de Nord în secțiunea internațională a supermarketurilor. Ne place marca Dea, care este mediu-fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
Ardei IuteArdei Iute

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista