Creveți de rozmarin frigărui cu Pesto de mentă
Creveții de rozmarin frigărui cu Pesto de mentă sunt un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 110 calorii. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, nuci de pin, crenguțe lungi de rozmarin lemnos și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Creveți De Rozmarin Cu Pesto De Mentă, Miel frigărui cu Pesto de migdale-mentă, și Creveți Cu Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente în procesor. Folosind porniri / opriri, procesați până când amestecul este neted.
Adăugați frunze de mentă și suc de lămâie; procesați până se omogenizează, oprindu-vă ocazional pentru a răzui părțile laterale ale bolului. Adăugați treptat ulei și procesați până când pesto-ul de mentă este neted și cremos. (Se poate face cu 1 zi înainte; acoperiți și refrigerați.)
Presărați creveții cu sare și piper.
Bateți uleiul, usturoiul și pătrunjelul într-un castron mediu pentru a amesteca.
Adăugați creveți; aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea la temperatura camerei 15 minute. Aranjați creveții într-un singur strat pe tigaia broiler. Se fierbe până se opacă în centru, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Se transferă într-un castron mare; se presară cu suc de lămâie și se aruncă cu 1/2 cană pesto de mentă. Începând de la capătul de bază al rozmarinului, frigăruie 1 creveți pe fiecare crenguță. Aranjați pe platou și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.