Creveți de 20 de Minute și cuscus cu sos de iaurt-Hummus
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții și cuscusul de 20 de Minute cu sos de iaurt-Hummus. Această rețetă servește 4 și costă 4,51 USD pe porție. O porție conține 472 calorii, 41G de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați la sută iaurt grecesc, hummus, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma caisele uscate, puteți urma acest fel principal cu Iaurt De Ouă Cu Granola ca desert. 51 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Cuscus Cu Sos De Mentă-Iaurt, Legume la grătar cu cuscus și sos de iaurt, și Tilapia cu fenicul - sos de iaurt și cuscus de ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la înălțime.
Combinați cuscusul, caisele și 1 lingură de ulei de măsline într-un bol.
Adăugați 1 1/4 căni de apă foarte fierbinte, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea până când toată apa este absorbită și cuscusul este fraged, aproximativ 5 minute.
Amestecați împreună iaurtul, hummusul, menta și 1 până la 2 linguri de apă într-un alt bol. Se condimentează cu sare și se lasă deoparte.
Aruncați creveții, roșiile, restul de 1 lingură de ulei de măsline și boia de ardei împreună.
Se întinde pe o foaie de copt și se fierbe până când creveții sunt opaci și fierți, aproximativ 4 minute.
Stropiți cu sucul de lămâie.
Pufați cuscusul cu o furculiță. Împărțiți creveții și cuscusul între 4 farfurii. Răsturnați oricare dintre picăturile de pe foaia de copt în sosul de iaurt-hummus.
Serviți creveții și cuscusul cu sosul.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca gloată Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.