Creveți cu varză Napa și ghimbir
Creveți cu varză Napa și ghimbir este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 257 calorii, 27G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați creveți în coajă, sherry mediu-uscat, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Creveți de ghimbir în varză Napa, Salată de varză Napa cu arahide și ghimbir, și Creveți în stil cantonez și varză Napa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați părțile albe și verzi palide de scallions în bucăți de 2 inci și tăiați subțire părțile de culoare verde închis.
Amestecați creveții, 1 lingură de Sherry, amidon de porumb, piper alb și 1/2 linguriță de sare într-un castron.
Clătiți varza într-o strecurătoare. Atingeți ușor strecurătoare, apoi transferați varza într-un castron mare cu exces de apă agățată de frunze.
Încălziți un wok de 14 inci sau o tigaie grea de 12 inci la foc mare până când începeți să fumați, apoi adăugați 2 linguri de ulei. Când uleiul începe să fumeze, adăugați creveți și amestecați până devin aurii și aproape fierte, aproximativ 4 minute.
Transferați într-un castron curat.
Adăugați uleiul de lingură rămas în wok și încălziți până la fumat, apoi amestecați ghimbirul și părțile albe și verzi palide de scallions până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute.
Se adaugă ardeiul gras și se prăjește până se înmoaie, aproximativ 2 minute. Se amestecă restul de lingură de Sherry și se gătește până se evaporă cea mai mare parte a lichidului.
Adăugați varza cu apă din castron, sos de soia și restul de 1/2 linguriță sare și gătiți, acoperită, până când varza este fragedă, aproximativ 5 minute.
Se amestecă creveții împreună cu orice sucuri acumulate în castron și se fierbe, neacoperit, până când creveții sunt doar fierți, aproximativ 1 minut.
Adăugați verdeață de scallion și aruncați pentru a combina bine.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.