Rețeta creveți cu salsa de piersici ar putea satisface pofta ta mexicană în jur 45 minute. Această rețetă face 20 de porții cu 66 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână roșiile Hunt ' s, ceapa, piersicile în suc și alte câteva ingrediente, le puteți face. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Creveți cu piersică 'salsa' pentru doi, Creveți cu Salsan de piersici peste mămăligă cremoasă, și Creveți la cuptor cu nucă de cocos cu Salsa de piersici cu ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului. Între timp, pulverizați tigaia mare cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa; gatiti 3 minute sau pana cand este crocant, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați următoarele 3 ingrediente; gătiți 2 până la 3 minute sau doar până la fierbere.
4
Adăugați ingredientele rămase; gatiti 2-3 minute mai mult sau doar pana cand crevetii devin roz, amestecand frecvent.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.