Creveți cu salsa de piersici
Rețeta creveți cu salsa de piersici ar putea satisface pofta ta mexicană în jur 45 minute. Această rețetă face 20 de porții cu 66 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână roșiile Hunt ' s, ceapa, piersicile în suc și alte câteva ingrediente, le puteți face. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Creveți cu piersică 'salsa' pentru doi, Creveți cu Salsan de piersici peste mămăligă cremoasă, și Creveți la cuptor cu nucă de cocos cu Salsa de piersici cu ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului. Între timp, pulverizați tigaia mare cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; gatiti 3 minute sau pana cand este crocant, amestecand ocazional.
Adăugați următoarele 3 ingrediente; gătiți 2 până la 3 minute sau doar până la fierbere.
Adăugați ingredientele rămase; gatiti 2-3 minute mai mult sau doar pana cand crevetii devin roz, amestecand frecvent.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.