Creveți Cu Condimente Creole

Creveți Cu Condimente Creole
Creveții cu condimente Creole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 469 calorii, 48G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,24 USD pe porție. Un amestec de frunze de oregano, lămâie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este plăcută de 108 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Creveți Cu Condimente Creole, Creveți Cu Condimente Creole Po ' Boys, și Chipsuri De Pătlagină Condimentate Creole De La ' Afro-Vegan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind foarfece mici de bucătărie, tăiați cojile de creveți de-a lungul spatelui curbat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
2
Îndepărtați vena, păstrând coaja intactă. (Săriți acest pas dacă utilizați creveți decojiți.) Aruncați creveții și următoarele 9 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați patru foi de 16x12 " de folie rezistentă pe o suprafață de lucru. Împărțiți amestecul de creveți între foi. Îndoiți toate marginile foliei spre centru pentru a găzdui lichidul; nu sertizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Adăugați 2 Linguri. unt și 1/4 cană de apă la fiecare. Crimp bine pentru a sigila. Preîncălziți cuptorul la 32
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Aranjați pachetele într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini. Alternativ, construiți un foc mediu într-un grătar cu cărbune sau preîncălziți un grătar cu gaz la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Coaceți sau grătiți până când creveții sunt doar opaci în centru (Deschideți cu atenție 1 pachet pentru a verifica; aburul va scăpa), aproximativ 30 de minute. Tăiați cu atenție pachetele deschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista