Creveți-Brânză Răspândit
Răspândirea brânzei de creveți este o pescatarian rețetă cu 2 porții. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 253 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta funcționează cel mai bine ca un condiment, și se face în aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați runde melba, brânză neufcha@gtel, creveți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Creveți și brânză albastră, Răspândirea Creveților, și Cremă De Creveți.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie; adăugați creveți și gătiți 3 până la 5 minute sau până când creveții devin roz.
Se scurge bine; clătiți cu apă rece. Peel și devein creveți. Se toacă mărunt creveții și se lasă deoparte.
Poziționați lama cuțitului într-un vas miniatural pentru robotul de bucătărie; adăugați brânză de vaci, brânză Neufcha@Gtel și muștar. Procesați 1 minut sau până când este neted, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale.
Transferați amestecul într-un castron mic. Se amestecă creveții, brânza Cheddar, pătrunjelul și ardeiul jalapeno. Acoperiți și răciți bine.
Se servește cu runde Melba.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.