Creole Oyster Po ' Boy
Reteta Creole Oyster Po' Boy este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. O porție conține 259 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 97 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de piper, sare, stridii standard și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Po ' Boys de stridii prăjite de Amy cu maioneză Creolă, John Dory oyster Bar Oyster Pan friptură cu unt Uni Crostini, și Oyster Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente (făină de porumb prin piper negru) într-un castron; se amestecă bine.
Combinați Zara și albușul de ou într-un castron; se amestecă bine. Scufundați stridiile în amestecul de zară și dragați în amestecul de făină de porumb.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu până când este fierbinte.
Adăugați stridii și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Tăiați pâinea în jumătate pe orizontală și întindeți maioneza Creolă uniform pe părțile tăiate ale pâinii. Aranjați feliile de salată și roșii peste jumătatea inferioară a pâinii; deasupra cu stridii și jumătatea superioară a pâinii.
Tăiați pâinea în 8 bucăți.