Cremă de spanac
Spanacul cremă este o garnitură fără gluten și primară . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 16 g de grăsimi și un total de 186 de calorii . Pentru 1,82 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână parmezan, smântână groasă, nucșoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 87% . Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi la cuptor , Cremă de ceapă dulce cu biscuiți cu unt și busuioc și Prajitura cu spanac a lui David Tanis .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Spălați spanacul în mai multe schimburi de apă pentru a scăpa de orice nisip.
Scurgeți spanacul, dar păstrați o parte din apă lipită de frunze.
Se încălzește untul și uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare și se adaugă spanacul și usturoiul. Gătiți, întorcându-le des, până când spanacul se ofilește uniform.
Scoatem usturoiul si punem spanacul intr-o strecuratoare si lasam sa se scurga bine. Presați cât mai mult lichid din frunze și tocați-le grosier.
Se încălzește tigaia din nou la foc mediu-mare și se adaugă smântâna și nucșoara; gatiti pana scade putin, aproximativ 5 minute.
Se adauga spanacul si parmezanul si se condimenteaza cu sare si piper. Gatiti pana cand spanacul este fierbinte, inca 5 minute.