Cremă de dovleac de zahăr cu Crumble Graham
Crema de dovleac de zahăr cu Crumble Graham necesită aproximativ 10 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 289 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, unt, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Caramel sărat învârtit - batoane de Cheesecake cu dovleac cu zahăr brun-crustă de Cracker Graham, Plăcinte individuale de dovleac fără crustă (aka creme de dovleac), și Turtă Dulce Graham Crumble Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Pierceți dovleacul de 5 ori cu un cuțit; așezați pe o foaie de copt.
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 15 minute sau până se înmoaie când este străpuns.
Lăsați să stea 10 minute. Aruncați tulpina, pielea și semințele.
Așezați 1 cană de dovleac tocat (8 1/2 uncii) într-un castron mare. (Salvați dovleacul rămas pentru o altă utilizare.) Bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Adăugați 1/3 cană de zahăr și următoarele 4 ingrediente (prin ou întreg); bate până se omogenizează bine.
Puneți jumătate și jumătate și următoarele 4 ingrediente (prin lapte) într-o cratiță la foc mediu.
Se încălzește la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii.
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de dovleac. Bateți la viteză mică 1 minut. Se strecoară amestecul printr-o sită căptușită cu pânză de brânză într-un castron. Aruncați solidele. Împărțiți amestecul uniform între 8 (4 uncii) ramekins.
Așezați ramekins într-o tigaie mare.
Adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch; coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când centrul abia se mișcă când tigaia este atinsă.
Scoateți ramekins din tigaie; se răcește pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți 4 ore.
Combinați firimiturile de cracker și următoarele 4 ingrediente.
Întindeți amestecul într-un singur strat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 325 timp de 25 de minute.
Așezați amestecul de firimituri într-o pungă de plastic cu fermoar și zdrobiți grosolan folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea. Topiți fiecare cremă cu 1 lingură de masă biciuită și aproximativ 2 lingurițe graham crumble.