Carne De Porc Cubaneză La Grătar (Lechon Asado)
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Carnea de porc cubaneză la grătar (Lechon Asado) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 425 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, usturoi, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Carne De Porc Prăjită Cubaneză (Lechon Asado), Lechincallorn Asado (carne de porc prăjită în stil cubanez), și Rețetă Cubano De Porc Marinat Mojo (Lechon Asado) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele pentru marinată într-un bol și se lasă să stea 10 minute.
Dacă utilizați un injector de aromă (Vezi notele de gătit), strecurați jumătate din marinată într-un castron, adăugând usturoiul strecurat în cealaltă jumătate a marinadei. Folosiți injectorul pentru a lua niște marinată strecurată, străpungeți carnea de porc cu vârful acului și injectați-o în carne. Faceți acest lucru pe toată carnea până când marinada strecurată a fost epuizată.
Dacă nu utilizați un injector de aromă, folosiți un cuțit lung și subțire pentru a crea tăieturi adânci pe toată carnea și turnați marinada peste carnea de porc.
Așezați carnea de porc marinată într-un castron sau recipient adânc. Condimentați Generos exteriorul porcului cu sare și turnați marinada rămasă peste tot, întinzând inelele de ceapă peste tot.
Acoperiți bine cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră sau până la 24 de ore.
Se fierbe marinada pentru ungere
Scoateți carnea de porc din marinată și așezați-o pe un platou.
Transferați marinada într-o cratiță, adăugați ceapa și dați la fiert timp de 2 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Așezați marinada fiartă și ceapa într-un blender și piureul până se omogenizează. Marinada este acum gata de utilizare ca lichid de ungere.
Înainte de a vă încălzi grătarul, scoateți carnea de porc din frigider și aduceți-o la temperatura camerei.
Încălziți grătarul la 550 cm. F și închideți capacul. Așteptați cel puțin 15 minute înainte de a scădea temperatura la 300 de grade F. Ungeți grătarele cu un prosop de hârtie îmbibat cu ulei vegetal ținut cu o pereche lungă de clești.
Dacă tăietura dvs. are pielea încă atașată, începeți procesul de gătit cu pielea în sus (departe de căldura directă).
Grătar carnea aproximativ 2 1/2 ore în total. Întoarceți carnea o dată când ați trecut un sfert cu timpul de gătit, din nou când sunteți la jumătatea drumului și încă o dată când au trecut trei sferturi din timpul de gătit. Carnea de porc este gata atunci când ajunge la o temperatură internă de 150 CMF pe grătar (va continua să gătească atunci când este oprit, ridicând temperatura internă la 160 CMF dorită).
Portocala sevilieio portocală Sevilla este o portocală amară care este uneori denumită portocală acră. Pielea sa groasă este galben pal, iar carnea conține multe semințe. Datorită gustului său foarte acru, nu este o portocală care mănâncă. În cazul în care nu puteți găsi portocale din Sevilla, înlocuiți un raport de 2:1 de suc de lămâie și suc de portocale obișnuit.Tehnici
Aroma injector carnea de porc în stil cubanez este foarte bine condimentată atât în interior, cât și în exterior. Un injector de aromă, un instrument de bucătărie care seamănă cu un ac și o seringă, este folosit pentru a marina carnea interioară a bucăților groase de carne de porc. Dacă nu aveți una, faceți pur și simplu tăieturi adânci cu un cuțit subțire peste toată carnea și turnați marinada peste și în tăieturi. Injectarea cărnii pentru a preveni blocarea usturoiului în vârful injectorului, strecurați jumătate din marinată și folosiți-o în injector. Când injectați marinada în carnea de porc, veți vedea o umflătură care apare aproape de locul injectării. Aceasta este marinada care se așează în carne. Când carnea de porc este gătită, este posibil să vedeți buzunare de carne mai închisă în zonele în care a fost injectată marinada; acest lucru este normal.Congelarea sucului de citrice deoarece folosesc atât de mult suc de citrice în gătitul meu și insist să folosesc doar suc din fructe proaspete, îngheț întotdeauna sucul rămas din rețete sau din fructe care sunt pe cale să se deterioreze pentru o utilizare viitoare. Dacă este plasat într-un recipient etanș, sucul de citrice se va păstra câteva luni. Pur și simplu dezghețați la temperatura camerei înainte de utilizare.Pregătirea în avans marinada se poate face cu o zi înainte. Toate tăieturile pot fi lăsate marinate timp de 24 de ore.
Adaptat din grătarul Latin de Lourdes Castro, 2011 Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.Originar din Miami, Lourdes Castro a servit ca bucătar personal și nutriționist pentru clienți de profil înalt, precum Cristina Saralegui și sportivi profesioniști, și ca asociat al Fundației James Beard. Un bucătar Latin foarte apreciat și profesor de gătit, Castro este autorul cărții Simply Mexican and Eat, Drink, Think in Spanish. În prezent predă știința alimentelor la Universitatea din New York și este directorul Academiei culinare de la Hotelul Biltmore din Coral Gables, Florida. Aflați mai multe la Lourdescastro.com