Gem De Miso De Caise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați gemul de caise Miso. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 113 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, anason stelat, sake și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gem de caise-miso, Friptură de porc cu glazură de caise-Miso, și Cotlet de porc glazurat Miso fără Gluten cu Quinoa cu aromă Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 căni uscate tocatecaise, 1/2 cană cireșe uscate tocate, 1/2 cană sake sau alb uscat, 1/4 cană suc proaspăt de portocale, 1 lingură suc proaspăt de lămâie și 1 cană apă într-o cratiță mare; lăsați la macerat 2 ore.
Așezați 1 anason stelat întreg, 1 frunză de dafin mică, 1/2 băț de scorțișoară și 1/2 linguriță de coajă rasă finghimbir în centrul unui strat de pânză de brânză. Adunați marginile; legați cusfoară de bucătărie pentru a forma un pachet.
Se adaugă în tigaie. Aduceți la foc mic peste mediucăldură; reduceți căldura la minim și gătiți, amestecând des, timp de 30 de minute. Se amestecă 1 lingură plus 2 lingurițe miso. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul este îngroșat, 5-10 minute.