Gem De Miso De Caise

Gem De Miso De Caise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați gemul de caise Miso. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 113 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, anason stelat, sake și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gem de caise-miso, Friptură de porc cu glazură de caise-Miso, și Cotlet de porc glazurat Miso fără Gluten cu Quinoa cu aromă Miso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 căni uscate tocatecaise, 1/2 cană cireșe uscate tocate, 1/2 cană sake sau alb uscat, 1/4 cană suc proaspăt de portocale, 1 lingură suc proaspăt de lămâie și 1 cană apă într-o cratiță mare; lăsați la macerat 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Așezați 1 anason stelat întreg, 1 frunză de dafin mică, 1/2 băț de scorțișoară și 1/2 linguriță de coajă rasă finghimbir în centrul unui strat de pânză de brânză. Adunați marginile; legați cusfoară de bucătărie pentru a forma un pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason StelatAnason Stelat
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
3
Se adaugă în tigaie. Aduceți la foc mic peste mediucăldură; reduceți căldura la minim și gătiți, amestecând des, timp de 30 de minute. Se amestecă 1 lingură plus 2 lingurițe miso. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul este îngroșat, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Lasă să se răcească.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista