Crema de porumb cremoasă a lui Chef John

Crema de porumb cremoasă a lui Chef John
Crema de porumb cremoasă a lui Chef John este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 317 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, porumb, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Chef John 's Shepherd' s Pie, Lasagna lui Chef John, și Ardei umpluți de Chef John.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Unt șase sticlă de 6 uncii sau ramekins ceramice. Setați ramekins într-un vas de copt adânc de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
2
Puneți porumbul într-o cratiță mare și amestecați smântână, sare și piper cayenne. Se aduce la foc mic și se scoate de pe foc; se amestecă laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
CremăCremă
PorumbPorumb
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Transferați amestecul de porumb într-un blender și pulsați de mai multe ori pentru a face amestecul să se miște. Amestecați la viteză mare până când este netedă și cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Bateți gălbenușurile de ou cu ouăle până se omogenizează într-un bol de amestecare. Bateți încet aproximativ 1/4 cană amestec de porumb fierbinte în ouă până când amestecul de porumb este încorporat. Repetați de mai multe ori până când tot amestecul de porumb este combinat cu ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
PorumbPorumb
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
5
Împărțiți amestecul de porumb în mod egal în cele 6 ramekine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Turnați apă fierbinte de la robinet în vasul de copt pentru a ajunge la jumătatea laturilor ramekinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cremele sunt doar setate, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați cremele să se răcească aproximativ 10 minute înainte de a servi în ramekins sau de a le desface pe farfurii de servire. Pentru a desface, introduceți un cuțit între cremă și ramekin, mergeți în jurul marginii cu cuțitul pentru a slăbi și întoarceți-vă pe o farfurie pentru a desface.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuțitCuțit
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista