Cran-Bagel De Curcan Portocaliu

Cran-Bagel De Curcan Portocaliu
Cran-Orange curcan covrig ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 255 calorii, 13g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați portocale mandarine, cremă de brânză, aromă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cran-plăcintă portocalie într-un borcan, Cran-Bourbon-și-portocaliu, și Sos Cran-Portocaliu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, zdrobiți portocalele mandarine cu o furculiță. Se amestecă sosul de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Pere Feliate, Scurse Si TocateCutie Pere Feliate, Scurse Si Tocate
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Întindeți crema de brânză pe fundul fiecărui covrig; se acoperă cu sos de curcan și cran-portocale. Înlocuiți blaturile de bagel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
BagelBagel
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista