Crab-Porumb Chowder
Crab-porumb Chowder ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 378 calorii, 35g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.09 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, bulion de pui, pesmet condimentat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Încercați Supă de porumb și Crab, Supă de porumb și Crab, și Crab și supă de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță mare, combinați amestecul de tort de crab, porumbul și frunzele de dafin.
Se toarnă peste bulion și se pune tigaia la foc mediu-mare. Simmer 5 minute. Se amestecă laptele și se fierbe 2 minute, până se încălzește.
Îndepărtați frunzele de dafin și condimentați, după gust, cu sare și piper negru. Supă de lingură în boluri și garnisiți cu pătrunjel proaspăt tocat.
Într-un castron mare, combinați carnea de crab, smântâna, ovăzul, firimiturile de pâine, muștarul Dijon, condimentul de fierbere a crabului, oregano și piper negru. Amestecați ușor ingredientele împreună, având grijă să nu rupeți carnea de crab.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.