Crab Pe Pâine Prăjită Cu Maioneză De Caper Și Pătrunjel

Crab Pe Pâine Prăjită Cu Maioneză De Caper Și Pătrunjel
Crab pe pâine prăjită cu Caper & pătrunjel Mayo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 2,66 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 567 calorii, 25g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de șalotă, pâine cu aluat, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Burgeri de somon cu maioneză Caper, Jewshi cu Caper Mayo-Sushi Evreiesc, și Burgeri vegetarieni mediteraneeni cu maioneză cu Caper de lămâie pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateUșor
Gata În4 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Revista