Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tamalele umplute cu Crab 'n' creveți. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 6 și costă $ 4.3 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 453 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de usturoi, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 52%. Rețete similare includ Crab Umplute Creveți, Crab Umplute Creveți, și Jalapeno și Crab umplute creveți.
Instrucțiuni
1
Pentru umplutura de fructe de mare: tocați aproximativ creveții în bucăți groase. Setați o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați uleiul de măsline și usturoiul. Odată ce usturoiul începe să sfârâie, adăugați creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Se sotează până când este doar roz, aproximativ 2 minute, apoi se adaugă carnea de crab. Condimentează cu chimenul, ardeiul și puțină sare și piper. Împingeți ușor amestecul împreună, apoi opriți focul și adăugați sucul de lămâie. Se lasă să se răcească. Împărțiți amestecul; veți folosi o jumătate pentru a umple tamalele și o jumătate pentru sosul de fructe de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Avocado Hass Ușor Piure
Crabmeat
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1
Se amestecă masa, 1 1/4 căni de apă, unt și sare într-o pastă groasă. Pentru a pregăti tamalele, așezați o coajă de porumb pe o suprafață plană (dublați sau șindrilă 2 coji dacă sunt mici sau au lacrimi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamale
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Adăugați 5 linguri de amestec masa în centrul cojii de porumb. Împingeți amestecul la 1 inch din partea laterală a cojii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3
Adăugați 2 linguri de umplutură de fructe de mare în centru. Îndoiți o margine a cojii spre centru, apoi pliați cealaltă parte pentru a acoperi întregul tamale. Îndoiți capetele cu 2 inci și trageți-le pentru a le ține pe loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Tamale
4
Se pune o strecurătoare în oală mare de apă clocotită, dar nu lasa strecurătoare atinge apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Așezați tamalele în strecurătoare, acoperiți și aburiți tamalele timp de 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Pentru sosul roșu de fructe de mare: mai întâi, rehidratați ardeiul chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Așezați chile uscate într-o cană cu apă fierbinte și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Uscat
1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Setați o cratiță medie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
9
Adăugați o picătură de ulei de măsline și sotati fenicul, ceapa și usturoiul până la translucid și parfumat, 5 până la 7 minute. Degajează cu vinul alb, apoi fierbe la foc mic pentru a evapora o parte din vin, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
Fripturi De Carne Din New York
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Adăugați chimenul, ardeiul chile, apa din ardeiul chile și cutia de roșii. Se condimentează cu sare și piper și se aduce la foc mic. Gatiti pana cand lichidul se reduce si aromele se reunesc, aproximativ 20 de minute. Se amestecă până se omogenizează cu un blender de băț, apoi se pliază în jumătatea rămasă din umplutura de fructe de mare. Gustați și condimentați încă o dată dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Usturoi Tocat
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Serviți sosul roșu de fructe de mare peste tamalele de crab și creveți.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditatea crocantă, dar nu atât de mult încât să învingă o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate la o serie de preparate de pește, păsări și carne de porc.