Nevoie de un curs principal fără gluten și pescatarian? Crab Bisque ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 180 calorii, 16g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți lapte, jumătate și jumătate, cremă de supă de sparanghel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până jumătate & jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Crab Bisque, Crab Bisque, și Crab Bisque pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind o cratiță grea, combinați toate ingredientele și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și lăsați să fiarbă timp de 5 minute.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.