CR FRA și arpagic piure de cartofi este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 171 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, cartofi finn, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piure de cartofi roșii cu CR Aproxumme fra aprox. che, Piure De Cartofi Dulci Cu CR Aproxumme FRA Și Ierburi, și Coaste scurte provensale cu CR fra fra fra piure de cartofi.
Instrucțiuni
1
Aduceți 3 litri de apă pentru a fierbe în greleo oală medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați 2 linguri grosieresare; adăugați cartofi. Gatiti pana la cartofisunt fragede, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
3
Scurgere. Presacartofi prin ricer în castron mare.Acoperiți vasul cu un prosop curat pentru a vă încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De Cartofi
Bol
4
Se încălzește laptele, crinculme frainculche și untul în cratiță la foc mediu, doar până când bulele încep să se formeze la margine, amestecând până când untul se topește. Se amestecă treptat laptele fierbinteamestecați în cartofi. Îndoiți în arpagic.Se condimentează cu sare grosieră și pepper.DO înainte: se poate face cu 1 oră înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Creme Fraiche
Cartofi
Unt
Arpagic
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Lăsați la temperatura camerei. Reîncălziți încastron sigur cu microunde.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
* Disponibil la majoritatea supermarketurilor și la magazinele de produse alimentare de specialitate.