Coșuri De Cupcake De Primăvară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați coșurile de Cupcake de primăvară. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 221 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 46 de minute. Un amestec de glazură bogată și cremoasă, amestec de prăjituri, răsuciri de licorice de cireșe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Coșuri De Paște Cupcake, Coșuri Simple De Primăvară, și Chili de dovleac cu Abuelita în două moduri-Cupcake și non-Cupcake: prima mea pereche de Cupcake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru 24 de cupcakes. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Îngheț cu glazură. Utilizați lemn dulce pentru mâner pe fiecare. Decorați cu fasole de jeleu. Depozitați ușor acoperit.